Dolar 34,2575
%0.05
Euro 37,6179
%0.05
Altın 2.880,110
%-1.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kardemir Karabükspor: 'galatasaray'dan Puan Alacağiz'

Kardemir Karabükspor: "galatasaray'dan Puan Alacağiz"

KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirtti, "Nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz" dedi. Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı...

  • Ege Postası
  • 16.10.2013 - 15:28
KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarını belirtti, "Nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz" dedi.
Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Milli takımda bulunan Samba Sow antrenmana katılmazken sakat olan Ahmet İlhan, düz koşu yaptı. Antrenmanın ardından yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tesislerde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Hafta sonu zorlu bir deplasman gideceklerini vurgulayan Tolunay Kafkas ise şunları söyledi:
"Galatasaray'a son derece iyi hazırlanıyoruz. Müsabakada nasıl oynayacağımızı, ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Oynadığımız son maçlarda iyi oynamamıza rağmen puan alamadık. Umuyorum ki Galatasaray maçında bu puan yada puanları alır yolumuza devam ederiz."  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.