Dolar 34,2642
%0.07
Euro 37,6655
%0.17
Altın 2.908,660
%-0.03
Bist-100 9.032,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka Başkanı Erten de ödüle aday

Karşıyaka Başkanı Erten de ödüle aday

TÜRKİYE Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK), ezeli rakipleri Karşıyaka'nın Euroleague'de Barcelona Lassa ile oynadığı maçı izlemek üzere Karşıyaka Arena'ya gelip karşılaşma sonunda yeşil kırmızılı ekibi alkışlayan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'den sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Ali Erten'i de fair-play ödülüne aday gösterecek.

  • Ege Postası
  • 20.10.2015 - 13:20
TMOK Fair-Play Komisyonu, Mehmet Sepil'i maça davet ederek örnek bir tablonun oluşmasına önayak olan Karşıyaka Başkanı Erten'i de ödül için değerlendirmeye alma kararı verirken komisyon üyelerinin konuyla ilgili haberleri bir dosyada topladığı bildirildi.

Ülke genelinde ödül alabilecek olayları ve sportif davranışları belirleyen komisyon, her yıl nisan ayında adaylarını büyük jüriye sunuyor. Büyük jürinin yaptığı değerlendirme sonrası Türkiye Fair-Play Ödülleri, mayıs ayında sahiplerini buluyor. Geçen yıl, 84 yıl önce yarıda kalan dostluk maçını tamamlayan Karşıyaka ve Yunanistan'ın Sakız Adası temsilcisi Lailapas, "sportif davranış" dalında büyük ödülü almıştı. Aralarındaki derbi rekabetinin ünü sınırlarımızı aşan Karşıyaka ve Göztepe başkanları birlikte aday gösterilecekleri ödülü alırsa tarihi bir ilk gerçekleşecek. 

ERTEN-SEPİL YENİDEN BİR ARAYA GELECEK
Tarihi adımlar atarak 2 kulüp arasındaki buzları eritmeye çalışan Karşıyaka Başkanı Ali Erten ve Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, bu hafta yeniden bir araya gelmeyi planlıyor. Geçen ay Folkart'ın iki kulübe verdiği forma reklamı töreninde PTT 1'inci Ligi'nde 8 Kasım'da oynanacak Karşıyaka-Göztepe derbisinde tribünlerin yarı yarıya paylaşılması fikrine yeşil ışık yakan başkanlar, konuyu detaylarıyla değerlendirecek.

Kulüpler uzlaşır, İzmir Valiliği ve Emniyet de onay verirse tarafları 2.5 yıl sonra yeniden karşı karşıya getirecek dev maçta tribünler paylaşılacak. Karşıyaka ve Göztepe yönetimleri, maçtan önce birlikte yemek yemeyi de planlıyor. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.