Dolar 34,1553
%-0.13
Euro 37,8070
%-0.06
Altın 2.917,980
%-0.19
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da muhteşem kutlama

Karşıyaka'da muhteşem kutlama

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka’da ikinci gün artarak sürdü. Karşıyaka Belediyesi’nin bir gün önce gerçekleştirdiği 1000 kişi ile zeybek gösterisi ve on binlerce kişinin katıldığı Bayrak Yürüyüşü’nün ardından 29 Ekim gecesi sahil yine Cumhuriyet’i sevenlerle doldu, taştı. Alaybey’den Mavişehir’e kadar sahil boyunca dolan Karşıyakalılar, saat 21.00’de meşale şov yaptı. İzmir genelinde aynı anda başlayan havai fişek gösterileri Karşıyaka’da da üç ayrı yerde gerçekleştirildi. Bir anda Karşıyaka sahili binlerce meşale ve havai fişeklerle aydınlandı. Ellerinde Türk Bayrakları ile marşlar söyleyen Karşıyakalılar Cumhuriyet’in 90. Yılında unutamayacakları bir geceyi yaşamanın mutluluğunu yaşama imkanı buldu.

  • Ege Postası
  • 30.10.2013 - 10:23
İZMİR- Gece Bostanlı Rekreasyon alanında ise Şehnaz Sam ve Emir Yeşil Dolapdere Project konseri vardı. Meşale gösterilerinden sonra konser alanını dolduran Karşıyakalılar şarkılara eşlik etti, alkışlarla destek oldu. 
Karşıyakalıların cumhuriyetine her zaman sahip çıktığını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak “ Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sahip çıkacağız. Karşıyakalı hemşerilerime gösterdiği bu destek ve coşku nedeniyle teşekkür ediyorum. “dedi. Başkan Durak sanatçılara teşekkür edip hep birlikte KAF KAF çekti.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.