Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da ruh oluştu

Karşıyaka'da ruh oluştu

KARŞIYAKA Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar Nevşehir Avanos kampını değerlendirdi.

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 11:41
NEVŞEHİR - Avanos'ta ikinci etap kampını tamamlayarak İzmir'e dönen Karşıyaka'da teknik patron Sait Karafırtınalar oyuncuların değerlendirmesini yaptı. Genç tekni adam, 'Bu sezon sıfırdan bir takım oluşturduk. Zor olan kısmı tamamladık. Yapılacak nokta transferler ile sahada herkese keyif veren Karşıyaka marka değerini üst seviyelerde tutabilecek bir ekip olacağız. Yönetim kurulumuz ile takviyeler konusunda görüşmelerimiz sürüyor' dedi.
Avanos kampından memnun olduğunu belirten yeşil-kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, 'Takım olma konusunda epey yol kat ettik. Buradaki çalışmalarımız fizik kondisyon yüklemeleri için çok faydalı oldu. Ayrıca oynadığımız hazırlık maçlarında oyuncularımız hakkında da fikir sahibi olduk. Takım içindeki rekabet üst seviyede. Sahada ne yapacağını bilen ve asla yerinde durmayan bir ekip olacağız. Bolu'da yapacağımız hazırlık karşılaşmaları sonrası ekibimizin iskeleti oturur' diye konuştu.

İŞTE KAMP RAPORU
Teknik Direktör Sait Karafırtınalar'ın Avanos kampı sonrası futbolcularla ilgili değerlendirmeleri de şöyle:
DAVİD BİCİK: Kampa geç katıldığı için fiziksel eksiği var. Ancak kalitesi belli. Bolu kampındaki maçlarda süre alacak.
RECEP BİLER: Nevşehir'de iyi maçlar çıkardı. Sezona kalecilerimiz hazır.
MEHMET YİĞİT: Oynadığı 2 maçta iyi bir grafik çizdi. Forma rekabetinde olur.
TAYFUN CORA: Heyecanı, hırsı ve mücadelesi geçen sezon olduğu gibi. Önemli oyuncularımızdan.
MUHAMMET ÖZDİN: Kampa geç geldiği için fiziksel eksikliği var. Ancak oynadığı maçlarda tecrübesi ile bu eksikliğini kapatıyor.
GURUR YAZAR: Geçirmiş olduğu sakatlık yüzünden futboldan uzun süre ayrı kaldığı için eksikleri göze çarpıyor.
ALİ SAY, ALİ KEMAL, BATTAL DEMİRBİLEK, EMİRCAN AVCI: Gençler bu tempo, azimle ve hiç şımarmadan çalışmalarını sürdürürlerse formayı kaparlar. Özellikle Ali Kemal fiziksel eksikliğini kapatırsa 11'de kendesine yer bulabilir.
SERCAN DEMİRBAŞ: Geleceği düşünerek kadromuza kattık. Yetenekli bir oyuncu. Bu sezon da yararlanabiliriz.
BERKAN EMİR: 1461 Trabzon maçında beklentilerimizin çok üstünde bir performans sergiledi. Böyle devam ederse bu sezon kendisinden çok söz ettirir.
HAKAN BAYRAKTAR: Kampın en çalışkan ismi. İlerlemiş yaşına rağmen nasıl hala oynadığı ortada. Bizim ve takım içindeki gençler için büyük bir kazanç. Tam bir profesyonel.
UĞUR DAŞDEMİR: Alt ligden geldiği için eksiklerini kapatmaya çalışıyor.
ERDİ KASAPOĞLU: Daha önce de kendisiyle çalışmak istiyordum. İsteği, arzusu ve hırsı ile formayı kapmak için çalışıyor. Ondan bu sezon çok faydalanacağız.
BURAK KARADUMAN: Talihsiz sakatlıklar yaşadığı için biraz zamana ihtiyacı var. Ancak kalitesi tartışılmaz.
MUSTAFA SEVGİ: Futboldan uzak kaldığı günlere yazık olmuş. Karşıyaka'da olduğu için çok şanslıyız. Onun gibi bir oyuncu Süper Lig'de her takımda oynar. Ekibimizin temel taşlarından.
SJÖERD ARS: Kampa geç geldiği için maçlarda forma şansı vermedik. Ancak disiplini ve isteği ile kalitesini belli ediyor.
GÖKHAN AYDAŞ: Fiziksel olarak kendisini geliştirmesi gerekiyor. Ancak görev aldığı maçlarda şansını iyi kullandı. Genel olarak memnunum.
ŞERVAN TAŞTAN: U-20 Milli Takımından tanıdığımız bir isim. Yeteneği ve kalitesi olarak ligde faydalanacağımız isimler arasında.
BAHATTİN KÖSE: En etkili özelliği sert şutları. Bu sezon kalecilerin çok canını yakar. Avrupada yetiştiği için adaptasyon sorunu yaşamaz ise faydalı olur.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.