Dolar 32,7525
%-0.25
Euro 35,0851
%-0.54
Altın 2.450,330
%-0.3
Bist-100 10.648,00
%-0.31

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da yeni yönetimi kabus bekleyecek

Karşıyaka'da yeni yönetimi kabus bekleyecek

PTT 1'inci Lig'de kümede kalma umutları mucizelere kalan Karşıyaka'da sezonun bittiği gün olan 15 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda göreve gelecek yeni yönetimi kabus gibi bir çalışma dönemi bekliyor.

  • Ege Postası
  • 22.04.2016 - 13:11
Sezon başında 21, devre arasında ise 15 futbolcu transfer ederek iki farklı takım kuran yeşil kırmızılıların elinde sezon sonunda neredeyse hiç deneyimli oyuncu kalmayacak. Mevcut kadrodaki futbolcuların 10'unun sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek, kiralık olarak gelen 5 yerli futbolcu kulüplerine dönecek, 4 yabancı da takım küme düşerse statü gereği 2'nci Lig'de forma giyemeyecek. 

Karşıyaka'da Abdülhamit, Behram, Gökhan, İbrahim, Mahmut, Metin, Tayfun, Youssef, Zeki ve gelecek sezon başlamak üzere 6 ay sportif ceza alan Efe Halil'in sözleşmeleri bitecek. Kiralık futbolcular Berkay Can, Ömer Kandemir, Ömer Can, Özkan ve Şahin ile yabancılar Diarra, Kvesic, Tisdell, Kovalchuk ayrılacak. Kadro dışı kalan Necati ve Çağlar, sözleşmeleri sürmesine rağmen gözden çıkarıldı. 

Yeşil kırmızılı takımda tecrübeli futbolculardan yalnız Can ve Mustafa Aşan elde kalacak. Gençlerden Bartu, Battal, Erhan, Fehim, Fatih, Yiğit ve Mustafa Değirmenci'nin de sözleşmesi sürüyor. 

Farklı kulüplere kiralık gönderilen Ali Say, Ali Kemal, Arif, Hakan Kuş, Okan, Ersin Aydı, Anıl, Cenk Özbey, Onur Kıntaş ve Tugay Kırcalı'nın da Karşıyaka'yla sözleşmesi var. 

Karşıyaka'da yaz döneminde 4 milyon TL'ye ulaşması beklenen borcu ödeyip transfer yasağının kaldırılmasına imkansız gözüyle bakılıyor. Yönetim, yasağa takılmamak için seçilir seçilmez takımda kalması planlanan oyuncuları belirleyip sözleşmelerini uzatacak. Aksi halde yıllardır altyapıya şans vermeyip çareyi transferde arayan, bu yüzden borcuna borç katan Karşıyaka 2'nci Lig'de eli mahkum gençlerine sarılacak. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.