Dolar 34,2348
%0.11
Euro 37,9352
%0.28
Altın 2.928,120
%0.16
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka miniklerinin bayrak sevgisi

Karşıyaka miniklerinin bayrak sevgisi

Karşıyaka’daki anaokulu öğrencileri mozaiklerden Türk Bayrağı yaptı. Karşıyaka Belediyesi’nin İzmir Okul Öncesi Eğitim Kurumları işbirliği ile gerçekleştirdiği program Osmanbey Parkı’nda gerçekleştirildi

  • Ege Postası
  • 07.11.2013 - 11:41
İZMİR-Çocuklara bayrak sevgisini kazandırmak, ortak çalışma ile el becerilerini geliştirmek, sosyal çalışmada yer almalarını sağlamaya yönelik yapılan uygulamaya 12 anaokulundan 300 öğrenci katıldı. Mozaik öğretmeni Havva Ceylan önderliğinde hazırlanan 1.5x2 metre ebatlarındaki Türk Bayrağı küçük taşları minikler tarafından yerlerine konuldu. Etkinlik boyunca çok eğlendikleri gözlenen minikler, bayrak tamamlandıktan sonra önünde fotoğraf da çektirmeyi ihmal etmediler.

Etkinlik alanında ayrıca, miniklerin Cumhuriyet konusuyla ilgili daha önce yaptıkları resimlerden oluşan sergide açıldı. Etkinliğe Karşıyaka Belediyesi’ne ait üç okul öncesi eğitim sınıfından öğrenciler de katıldı.
Çocuklar için çok faydalı bir çalışmanın gerçekleştirildiğini belirten Okul Öncesi Eğitim Kurumları Başkanı Dilek Soylu, “Birlikte çalışma ile ana okulları işbirliği artarken çocuklarımız da farklılıklar yaşamaktadır. Bizlere destekleri nedeniyle Karşıyaka Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz“ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.