Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka’da öğretmenlere karanfilli, kahvaltılı kutlama

Karşıyaka’da öğretmenlere karanfilli, kahvaltılı kutlama

Karşıyaka Belediyesi eğitimcileri “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde de unutmadı. Hafta sonunda düzenlenen bir dizi etkinlikle öğretmenlerimizin bu özel günü kutlandı.

  • Ege Postası
  • 26.11.2012 - 12:17
İZMİR-  Karşıyaka Öğretmenler Lokali’nde düzenlenen etkinlikte, Belediye Başkanı Cevat Durak, Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile birlikte öğretmenlere karanfil dağıttı. Karşıyaka Belediyesi orkestrası “Orkestra Karşıyaka”, Öğretmenler Günü’ne özel hazırladığı repertuarla mini bir konser verirken, halk oyunları ekibi de kısa bir gösteri yaptı.

Öğretmenlerin hizmetlerinin unutulmasının mümkün olmadığını belirten Başkan Durak, “ Ben de bir öğretmen çocuğu olarak büyüdüm. Kendi kızım da öğretmenlik yapıyor. Hepimiz gelişimimizi öğretmenlerimiz ile tamamladık. Neler öğrendiysek onların ışığında başlatılan aydınlanma ile sağlandı. Atatürk’ün ışığında ülkemizi öğretmenlerimiz aydınlattı” dedi.

Kahvaltılı Teşekkür

Öte yandan, Karşıyaka Belediyesi Yalı Kadın Danışma Merkezi gönüllüleri de, emekli öğretmenler için bir kahvaltı verdi. Yalı Mahallesi’nde Uysal Unlu Mamülleri’nin ücretsiz tahsis ettiği salonunda düzenlenen kahvaltıya bölgede oturan 40 emekli öğretmen katıldı. Sanatçı Mustafa Özenç’in de sazıyla renk kattığı kahvaltıda eğitim emekçileri unutulmamış olmanın mutluluğunu yaşadı. Kahvaltının ardından ise, öğretmenler için bir Karşıyaka gezisi düzenlendi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.