Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyakalılar destek bekliyor

Karşıyakalılar destek bekliyor

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde play off yarıfinaline yükselen ve final kapısına dayanan Bostanlıspor yarın İzmir’de Afyon Belediyespor ile karşılaşacak. İdealist, yüreği Karşıyaka sevgisiyle dopdolu güçlü birliktelikle yola çıktıklarını ve başarıya ulaştıklarını açıklayan Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, Karşıyakalılar’ı maça davet ederek, “Basketbolun Yürekli Karşıyakalıları, pazar günü destek bekliyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.04.2014 - 11:16
İZMİR - İl, belediye, üniversite ve holding destekli takımlar arasında, en son kurulan ve en düşük bütçeli üstelik de tek semt takımı olduklarını ifade eden Avni Erboy, “Paramız, pulumuz, arkamızda belli bir güç yok ama ekip olarak yüreğimizi salonun ortasına koyarak bugünlere geldik. 82 takım arasında son 12’ye kaldık. Sporcularımız, teknik kadro ve şube yönetimimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Sezon içerisinde sıkıntı yaşamamıza rağmen takımımızdaki arkadaşlık, yönetimimizdeki aile ortamı bütün sıkıntıların üstesinden geldi. Böylesine oyuncu karakteri sağlam, arkadaşlık ve kent sevgisi güçlü, birbirine kenetlenmiş bir ekip zor kurulur. Artık İzmir ve Karşıyaka için destek zamanı” dedi.
Afyon Belediyespor'un çok büyük bütçelerle kurulu, çok ciddi  bir rakip olduğunu söyleyen Erboy sözlerini şöyle tamamladı:
‘'Rakibimiz tecrübeli oyunculardan kurulu il takımı. Afyon basınında büyük bir kampanya başlatılmış. 2. Lige çıkmak için büyük bir lobi oluşturuyorlar. Valisi, belediye başkanı, emniyet müdürü, üniversite rektörü, işadamları elele vermişler ve İzmir’deki maça gelecekler. Karşıyakalılar, İzmirliler de bizi yarınki maçta yalnız bırakmasın. Herkesi maça davet ediyoruz” . Basketbol severler çok güzel ve çekişmeli bir seri izleyecekler. Pazar günü kazanarak avantajı elimize almak istiyoruz.”
Bostanlıspor-Afyon Belediyespor serisinin ilk maçı  yarın (27 Nisan Pazar günü) saat 18:00'de Halkapınar spor Salonu'nda oynanacak.
Bostanlıspor’un Amerikan Futbolu takımları da yarın saat 10.00’da Atatürk Stadı 2 Nolu sahada Isparta Üniversite SK, futbol takımı da 15.00’de Hasan Türker Futbol Sahasında Seyrek Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.