Dolar 32,5185
%0.01
Euro 34,9779
%0.01
Altın 2.437,300
%0.07
Bist-100 10.446,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karslı Uzman Çavuş’tan 10 gündür haber alınamıyor

Karslı Uzman Çavuş’tan 10 gündür haber alınamıyor

Kars Merkeze bağlı Çakmak köyü doğumlu Uzman Çavuş Alpay Maral’dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesaiden sonra haber alınamıyor.Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yaparken 1 ay önce Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı emrine atanan...

  • Ege Postası
  • 19.05.2013 - 14:40
Kars Merkeze bağlı Çakmak köyü doğumlu Uzman Çavuş Alpay Maral’dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesaiden sonra haber alınamıyor.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yaparken 1 ay önce Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı emrine atanan 33 yaşında evli ve 1 çocuk babası Uzman Çavuş Alpay Maral'dan 8 Mayıs Çarşamba günü mesai bitiminden sonra birliğinden ayrıldı. O günden sonra Maral'dan haber alamayan ailesi, yetkililerin arama çalışmalarının devam ettiğini söylediğini ancak henüz bulunamayan Maral'ın hayatından endişe ettiklerini belirtti.

Uzman Çavuş Maral’ın kardeşi Gündüz Maral, "Kardeşim otomobil satın alacağını söyleyerek, üzerinde 20 bin lirayla birliğinden ayrılmış. O günden bu yana kendisinden haber alamıyoruz. Gerekli yerlere haber verdik, arama çalışmaları devam ediyor." dedi.

Ağabeyinin iş arkadaşlarının da Maral'ın nerede olduğu konusunda herhangi bir bilgisi olmadığını ifade eden kardeş Maral, “Alpay’ın hayatından endişe ediyoruz. Devlet büyüklerimizden kardeşimin bulunması için yardım bekliyoruz." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.