Dolar 34,2557
%0.05
Euro 37,6515
%0.05
Altın 2.912,740
%-0.3
Bist-100 9.066,00
%-0.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kartal Belediye Başkanı Öz’e yumruklu saldırı

Kartal Belediye Başkanı Öz’e yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kreş açılışında bir kişi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e yumruklu saldırıda bulundu. Saldırgan, Öz’ün korumaları ve belediye çalışanları...

  • Ege Postası
  • 19.04.2013 - 15:48
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı kreş açılışında bir kişi, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e yumruklu saldırıda bulundu. Saldırgan, Öz’ün korumaları ve belediye çalışanları tarafından çocukların bulunduğu odada dövüldü.

Kartal’daki bir kreşin açılışına Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Belediye Başkanı Altınok Öz ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış sırasında protokolün bulunduğu bölüm bir anda karıştı. İsminin İrfan Y. olduğu öğrenilen bir kişinin Başkan Öz’e yumruk attı. Şahsa, Öz’ün korumaları ve belediye çalışanları müdahale etti. Çocukların bulunduğu odada saldırgan korumalar tarafından darp edildi. Şahıs daha sonra polise teslim edildi.

Emniyette ifadesi alınan şahsın, babasının bir köpek tarafından ısırılmasından ötürü şikayetçi olduğu, bu diyalog sırasında başkana yumruk attığı öğrenildi.

BAŞKAN ÖZ: ŞİDDETE ŞİDDETLE KARŞILIK VERİLMEZ

Saldırıya uğrayan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ise, saldırının provokasyon amaçlı yapıldığını söyledi. Öz, “Sayın Genel Başkanımızın eşi de törene katılmıştı. Geri döndüğümde gri montlu bir vatandaş bana saldırdı. Kartal’da herkes biliyor ki korumasız alanda dolaşabilen bir kişiyimdir. Belediye başkanına zarar vermek isteyen her yerde zarar verir. Eğer saldırı tören alanında yapılmışsa bu töreni provoke etmek amacıyla yapılmıştır. Soruların cevabının bulunmasını dilerim.” diye konuştu.

Partililere seslenen Öz, “Şiddetle şiddetle karşılık verilmez. Saldırganın şiddet görmesi beni ayrıca üzdü. Bundan sonra aklın öne çıktığı tepkileri ortaya koyalım.” ifadelerini kullandı.

Saldırganın tören alanını sorarak öğrendiğini ifade eden Öz, “Tören alanını soruyorsa bu kişi Kartal’ı bilmiyor demektir. Dışarıdan gelmiş demektir. Bu nedenle saldırının provokasyon amaçlı olduğunu düşünüyorum.” dedi.






Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.