Dolar 34,2538
%0.09
Euro 37,6216
%0.39
Altın 2.877,200
%0.26
Bist-100 9.132,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp anne-kızı Jandarma buldu

Kayıp anne-kızı Jandarma buldu

Kayseri’nin Develi ilçesi Küçükkünye köyünden kozalak toplamak için Toros dağlarına giden anne ve kızından bir gündün haber alınamıyordu. Sağanak yağmur sonucu yolunu kaybeden anne ile kızı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından...

  • Ege Postası
  • 14.05.2013 - 13:59
Kayseri’nin Develi ilçesi Küçükkünye köyünden kozalak toplamak için Toros dağlarına giden anne ve kızından bir gündün haber alınamıyordu. Sağanak yağmur sonucu yolunu kaybeden anne ile kızı, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi tarafından bir kayanın altına sığınmış olarak bulundu.

Küçükkünye köyünde oturan 35 yaşındaki anne Hatice B. yanına 4 yaşındaki kızı Dilara’yı alarak Toros dağlarına sobada yakmak için çam kozalakları toplamaya gitti. Uzun süre haber alınamayan anne kızın kaybolduğunun jandarmaya bildirmesinden sonra JAK, AFAD, AKUT ekipleri ile köylüler dağlık arazide arama çalışması başlattı.

Kayıp anne kız, bir gün sonra yoğun yağışlı havaya rağmen oturdukları köyden 15 kilometre uzaklıkta Gedikli ile Avlağı köyleri arasındaki dağlık arazide, kayalıkların arasına sığınmış olarak bulundu. Üşüyen ve ayakkabıları parçalanan anne kız, burada yapılan ilk sağlık müdahalesinden sonra Develi İlçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.