Dolar 34,2607
%0.03
Euro 37,3948
%0.01
Altın 2.918,210
%0.03
Bist-100 8.699,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayıp balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

Kayıp balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Çaygören Barajı'nda alabalık işletmeciliği yapan ve bir gündür haber alınamayan Mehmet Sayın’ın (37) bulunması için arama çalışmaları başlatıldı    Mehmet Sayın, eşi Nazire...

  • Ege Postası
  • 09.05.2013 - 18:18
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, Çaygören Barajı'nda alabalık işletmeciliği yapan ve bir gündür haber alınamayan Mehmet Sayın’ın (37) bulunması için arama çalışmaları başlatıldı

    Mehmet Sayın, eşi Nazire Sayın’la birlikte Çaygören Barajı içinde bulunan alabalık tesislerindeki barakaya gitti. Sayın eşini alabalık tesislerinde bırakarak 500 metre uzaklıktaki yavru alabalık tesislerine bakmaya gideceğini merak etmemesini ve uyumasını istedi. Nazire Sayın bugün sabah eşinin dönmediğini görmesi üzerine yakınlarına ve jandarmaya haber verdi. Jandarma yaptığı araştırmada teknenin yavru alabalık tesislerine uzakta bir yerde buldu. Kayıp Mehmet Sayın’ın kıyafetlerinin tekne olduğu bildirildi. Gün boyu devam eden arama çalışmalarında bir sonuç alınamadı.

    Olayın ilk görgü tanığı Birol Keskin, “Dün gece yavru alabalıkları üretim tesisine götürmek isterken kaybolduğunu düşünüyoruz. Sabah eşi beni aradığında yavru alabalıkları taşıyan platformla tekne ayrı yerlerde buldum. Yavru alabalıkları tesise, tekneyi de kıyıya taşıdım.” dedi.

    Çaygören Köy Muhtarı Fevzi Değirmenci ise “Mehmet Sayın arkadaşımız yaklaşık 1 yıldır barajda alabalık üretimi yapıyordu. Dün akşam yavru alabalıkları üretim tesisine giderken kayboldu. Şuana kadar haber alınamadı. Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri arıyor ama bir sonuca ulaşamadı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Grup Amirliği'nden gelen ekiplerle bulunur diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

    Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri saat 13.30’da arama çalışmalarına başladı. Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik, Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ve çok sayıda vatandaş olay yerine geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.