Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaymakam Bulgurlu, Boztaş'a yeni görevinde başarılar diledi

Kaymakam Bulgurlu, Boztaş'a yeni görevinde başarılar diledi

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Boztaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Ahmet Boztaş,'ın Manavgat Sanayici ve İşadamları...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 14:19
Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Ahmet Boztaş'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi. Ahmet Boztaş,'ın Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) başkanlığı yaptığı dönemde Manavgat'ın 2023 ve 2050 vizyonuna yönelik hazırladığı projelerle projeksiyon tuttuğunu belirten Bulgurlu, Manavgat'ın geleceğine yönelik çalışmaları MATSO'da yapacağına yürekten inandığını kaydetti.

Boztaş'ı Manavgat'ın geleceğine yönelik şekillenmesinde kararlı, azimli ve disipli çalışma sistemine sahip olduğunu gözlemlediğini ifade eden Bulgurlu, "MATSO Başkanı Boztaş'ın eski başkan Dr. Şükrü Vural'ın yaptığı başarılı hizmetlerine yenilerini ekleyerek Manavgat'a kalıcı eserler sunacağına inanıyorum. Boztaş, MASİAD döneminde turizm şehrinin geleceğinin şekillenmesi ve planlama yönelik başarılı çalışmalarını MATSO'da sürdüreceğini inanıyorum. Boztaş ve ekibine yeni görevinde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ahmet Boztaş ise Kaymakam Bulgurlu'nun odalarını ziyaret etmesinden mutluluk duyarak onure olduklarını söyledi. MATSO'nun kurulduğu günden bugüne faaliyetlerinde ilkeli, duyarlı, tarafsız bir çalışma politikası izlediğini ve bundan sonrada aynı anlayış içinde üyelerini ve Manavgat'ı kucaklamaya devam edeceğini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.