Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tokat’ta kültür buluşmaları başladı

Tokat’ta kültür buluşmaları başladı

Tokat Valiliği, Belediye ve Kent Konseyi ortak organizasyonu ile her yıl düzenlenen Topçam Şenlikleri, bu yıl ilk kez farklı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.İlk kez kültür buluşmaları kapsamında Tokat'a komşu iller Amasya, Sivas, Çorum...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 14:09
Tokat Valiliği, Belediye ve Kent Konseyi ortak organizasyonu ile her yıl düzenlenen Topçam Şenlikleri, bu yıl ilk kez farklı bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

İlk kez kültür buluşmaları kapsamında Tokat'a komşu iller Amasya, Sivas, Çorum ve Yozgat ile 5'i bir yerde parolasıyla kültürleri Tokat’ta tanıtıyor. Her gün bir ilin tanıtımını yaptığı festivalde gündüz elişi, yöreye ait gıdalar ve ilde üretilen ürünler tanıtılıyor, akşamları ise ilin sanatsal faaliyetleri sahneleniyor.

Amasya’nın tanıtımın yapıldığı etkinliğe ilgi büyük oldu. Etkinliği Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Tokat Belediye Başkanı Adnan Çiçek, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Bu şehri görmediyseniz, en güzelini henüz görmediniz sloganı ile tanıtımını yapan il, Amasya belediyesi mehter takımı ile sanatsal etkinliğini başlattı. Mehter takımının gösterisinden sonra ise Amasya Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu izleyicilere müzik sundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.