Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
LYS şampiyonundan Gülsar’a ziyaret

LYS şampiyonundan Gülsar’a ziyaret

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-3 ve MF-4 puan türlerinde Türkiye ikinciliğini elde eden Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Burak Duymaz’ı kabul etti. Gülsar’ın makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Özer Aktepe de hazır...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 13:38
Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) MF-3 ve MF-4 puan türlerinde Türkiye ikinciliğini elde eden Ali Osman Sönmez Fen Lisesi öğrencisi Burak Duymaz’ı kabul etti. Gülsar’ın makamında gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Özer Aktepe de hazır bulundu.

LYS de önemli başarıya imza atan Burak Duymaz’ı tebrik eden Atilla Gülsar, “Dersin derste öğrenilmesi gerektiğine inanıyorum. Başarılı olmak için planlı ve programlı çalışmak gerekiyor. Öğrencimizin yetiştirilmesinde katkı sağlayan öğretmenlerini ve ailesini kutluyorum.” dedi.

Üniversiteyle ilgili kararını henüz vermediğini bildiren Burak Duymaz da, “Tıp eğitimi almak istiyorum. Bu alanda ülkeme yararlı bir birey olarak hizmet etmeyi arzu ediyorum.” şeklinde konuştu.

En çok sevdiği derslerin fizik ve matematik olduğunu söyleyen Burak Duymaz, derslerine planlı çalıştığını, 2 kez fizik olimpiyatlarına, bir kez de TUBİTAK proje yarışmasına katıldığını hatırlattı.

LYS de başarılı olan Burak Duymaz’ya anılarını yazdığı kitabını ve kalem hediye eden Atilla Gülsar, öğrenciye de anılarını yazmasını tavsiye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.