Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediye öğrencilere yemekhane inşa edecek

Belediye öğrencilere yemekhane inşa edecek

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için yemekhane inşa edilecek. Belediye ve kaymaklık arasında protokol imzalandı.     Karacabey İstiklal İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören...

  • Ege Postası
  • 04.07.2013 - 13:25
Bursa Karacabey Belediyesi tarafından taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için yemekhane inşa edilecek. Belediye ve kaymaklık arasında protokol imzalandı.

    Karacabey İstiklal İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören taşımalı sistemdeki öğrenciler için yemekhane inşa edilecek. Karacabey Belediyesi’nin oy çokluğuyla kabul edilen önergesinin ardından projeye ilişkin protokol imzalandı.

    Kaymakamlıkta gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Belediye Başkanı Ergün Koç, yemekhane inşasında çekimser kalan meclis üyelerine tepki gösterdi. ‘Son günlerde benim beyaz dediğime kara deme modası çıktı.’ diyerek tepkisini dile getirdi. Başkan Koç, 2 Nolu Sağlık Ocağı’nın Milli Eğitim’e tahsis edilerek, rehabilitasyon ve araştırma merkezi olarak değerlendirilmesine olanak sağlayacaklarını açıkladı.

    Karacabey Kaymakamı Ahmet Yurtseven de projeden heyecan duyduklarını ifade etti. Başkan Koç’un verdiği sözü yerine getirdiğini anlatan Kaymakam Yurtseven, yemekhanenin yeni eğitim-öğretim dönemine yetiştirileceğini kaydetti. Kaymakam Ahmet Yurtseven, Karacabey’deki kurumlar arası dayanışmanın gurur verici olduğunu vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.