Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kayseri'deki şüpheli araçta radyasyon ölçümü yapıldı

Kayseri'deki şüpheli araçta radyasyon ölçümü yapıldı

Kayseri-Malatya karayolunda durumundan şüphelenilerek çevrilen otomobil içindeki şüpheli cisim nedeniyle radyasyon ölçümü yapıldı. Yapılan ölçümlerde herhangi bir radyoaktif sızıntıya rastlanmadı. Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 16:20
Kayseri-Malatya karayolunda durumundan şüphelenilerek çevrilen otomobil içindeki şüpheli cisim nedeniyle radyasyon ölçümü yapıldı. Yapılan ölçümlerde herhangi bir radyoaktif sızıntıya rastlanmadı.

Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yol kontrolünden çevrilen 33 plakalı otomobilin içindeki şüpheli cisim endişe oluşturdu. Emniyet birimlerinin ilk inceleme sonucunda roket başlığına benzeyen cismin içindeki sıvının ne olduğu tespit edilemedi. Bunun üzerine Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri geldi. Yapılan incelemede cismin ve içindeki sıvının ne olduğu belirlenemedi.

Daha sonra durum Ankara İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bildirildi. Sabaha doğru gelen uzman ekipler, araç içinde ve etrafından radyasyon ölçümü yaptı. Cihazlarla yapılan ölçümde herhangi bir sızıntıya rastlanmadı. Ancak cismin içindeki sıvı cinsiyle ilgili bir tespit yapılamadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.