Dolar 34,2261
%0.06
Euro 37,9380
%0.43
Altın 2.915,730
%-0.47
Bist-100 9.197,00
%-1.65

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tarlasına esrar ekmiş, evine de imalathane kurmuş

Tarlasına esrar ekmiş, evine de imalathane kurmuş

Diyarbakır'da 900 kilogram esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda ilginç bir detay ortaya çıktı. Zehir tacirinin köyde tarlasına esrar ektiği, evinde ise plaka haline getirip satmak için imalathane kurduğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri,...

  • Ege Postası
  • 21.09.2013 - 15:59
Diyarbakır'da 900 kilogram esrar maddesinin ele geçirildiği operasyonda ilginç bir detay ortaya çıktı. Zehir tacirinin köyde tarlasına esrar ektiği, evinde ise plaka haline getirip satmak için imalathane kurduğu anlaşıldı. Jandarma ekipleri, Kalaşnikof marka piyade tüfeği de olan zanlıyı gözaltına aldı.

Güvenlik güçlerinin zehir tacirlerine yönelik çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta polisin jandarma ile düzenlediği operasyonda 10 ton 500 kilogram, son olarak Lice-Kocaköy kırsalındaki operasyonda ise 900 kilogram toz esrar maddesi ele geçirildi. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocaköy ilçesine bağlı Akbaş köyüne uyuşturucu madde ekim ve imalatına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bir evde 900 kilogram kubar esrar, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği ve tüfeğe ait 2 adet şarjör içerisinde 21 adet fişek ele geçirildi. Zanlının tarlasına da esrar ektiği tespit edildi. Zanlının ürettiği esrarı evinde kurduğu imalathanede plaka haline getirdiği, alüminyum folyolara sardığı ve satışa hazır hale edildiği belirlendi. Esrarın sevk edilmek üzereyken ele geçirildiği öğrenildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı, bir kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.

Diyarbakır'da bu yıl polis ve jandarma tarafından düzenlenen operasyonlarda şu ana kadar 40 tona yakın esrar maddesi ve 40 milyon adete yakın kenevir bitkisi ele geçirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.