Dolar 34,2761
%0.32
Euro 37,4926
%-0.08
Altın 2.914,920
%0.89
Bist-100 9.053,00
%1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaza kurşunuyla ölen gencin organları üç hastaya umut oldu

Kaza kurşunuyla ölen gencin organları üç hastaya umut oldu

Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Yeşildere köyünde oturan ve kaza kurşunuyla hayatını kaybeden Engin Şener'in (36) iki böbreği ve karaciğeri, organ bekleyen üç hastaya umut oldu. 28 Temmuz 2013'te evinde oturduğu sırada tabancasından...

  • Ege Postası
  • 03.08.2013 - 13:22
Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Yeşildere köyünde oturan ve kaza kurşunuyla hayatını kaybeden Engin Şener'in (36) iki böbreği ve karaciğeri, organ bekleyen üç hastaya umut oldu.

28 Temmuz 2013'te evinde oturduğu sırada tabancasından çıkan kaza kurşunuyla başından yaralanan Şener, yakınları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Şener'in, önceki gün beyini ölümü gerçekleşti. Hastanenin Organ ve Doku Nakil Koordinatörü Dr. Bekir Akdemir ve Dr. Fuat Çöken, Şener'in ailesiyle görüşüp organlarının bağışlanması için telkinde bulundu. Sağlık ekipleri, ailenin ikna olmasından sonra vakit kaybetmeden harekete geçti. Bursa Uludağ Üniversitesi ve Bursa Acıbadem hastanelerine konuyla ilgili bilgi verildi. Acıbadem Hastanesi'nden Dr. Osman Serhat Güner, Dr. İmam Bakır Batı ve Dr. Salih Gülten, Uludağ Üniversitesi'nden Dr. Onur Serin ve Dr. Aykut Sönmez'den oluşan iki ekip Balıkesir'e geldi. Şener'in iki böbreği ve karaciğeri ameliyatla alınıp Bursa'da bekleyen hastalara götürüldü.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.