Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kemalpaşalı çocuklara Çanakkale'de tarih dersi

Kemalpaşalı çocuklara Çanakkale'de tarih dersi

Kemalpaşa Sanayici ve İşadamları Derneği (KESİAD) Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümünde çocuklara milli bilinç ve bağlılığı kazandırmak için Çanakkale'nin tarihi yerlerine gezi düzenledi.

  • Ege Postası
  • 03.04.2015 - 11:34
KESİAD tarafından geçtiğimiz Şubat ayında sanayiciler arasında düzenlenen futbol turnuvasının gelirleriyle 90 öğrenci Çanakkale'ye götürüldü. İlköğretim öğrencileriyle gerçekleştirdikleri Çanakkale gezisinin çok faydalı geçtiğini belirten KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Öztaş, “Kemalpaşa'daki firmalarımıza yönelik düzenlediğimiz turnuvaya başlamadan önce dediğimiz gibi turnuvanın galibi Kemalpaşalı çocuklarımız oldu" dedi.

Öğrenciler, rehberler tarafından anlatılan Çanakkale tarihine hayran kaldı. İki gün boyunca unutulmaz savaşların geçtiği yerleri gezen çocuklar son olarak Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti. Gezi sayesinde okulda tarih kitaplarından öğrendikleri bilgileri yerinde görme imkanı bulduklarını belirten öğrenciler ne kadar büyük bir zafer kazanıldığını anlama fırsatı bulduklarını ve geziyi düzenleyenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.