Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kepez’den Aksu ilçesine yol açmak için dozer desteği

Kepez’den Aksu ilçesine yol açmak için dozer desteği

Antalya’nın Alku ilçesinin yolları Kepez Belediyesi'nin yardımıyla açılmaya başlandı. Aksu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan 30’luk yolları açmaya başlandığı belirtildi....

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 12:35
Antalya’nın Alku ilçesinin yolları Kepez Belediyesi'nin yardımıyla açılmaya başlandı.

Aksu Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada; Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda olan 30’luk yolları açmaya başlandığı belirtildi. Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye rica etmesi sonrası Kepez Belediyesi’ne ait ekipler Aksu’ya gelerek yol açım çalışmalarına destek oldu.

Büyükşehir Belediyesi’nin yapması gereken yolları da kendilerinin açtığını ifade eden İsa Yıldırım, kendilerinin hizmet üretirken kimin sorumluluğunda diye bir ayrım yapmaksızın çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Vatandaşlardan gelen tüm isteklerin kendisine iletildiğini kaydeden Başkan Yıldırım, “İlçenin belediye başkanı olarak biz halkın huzuru, rahatı için buradayız. Bu bağlamda da Büyükşehir Belediyesi’nin 30’luk yollarını da biz açarak Altıntaş’ı Kundu’ya bağlayacağız. Yol çalışmamızda bizi kırmayarak destek veren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederiz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.