Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu İzmir'i ağırladı

Kılıçdaroğlu İzmir'i ağırladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir'den misafirleri ağırladı. Dikili İlçe Başkanı İsmail Şener ilçede kriz yaratan üniversite konusunu Lider'e anlattı. Ödemiş İlçe eski Başkanı Hikmet Güriş ise CHP Lideri'nden Ödemiş'te belediye başkan adaylığı için önseçim istedi "olur" yanıtını aldı. Kılıçdaroğlu İzmir'i ağırladı

  • Ege Postası
  • 13.04.2016 - 14:10

EGE POSTASI - CHP Genel Merkezi'nde İzmir trafiği yaşandı.

CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener, Genel Merkez'de CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya geldi.

Görüşmede CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile milletvekili adayı Ülkümen Rodoplu da yer aldı.

ÜNİVERSİTE KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİ
Kılıçdaroğlu'na dosya sunan Şener'in gündeminde iki konu vardı. Şener, büyük çapta bir ilçe binası için destek istedi. Şener'in dosyasında Kılıçdaroğlu'na sunduğu en önemli sıkıntı Dikili Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un Ankara'nın Çubuk İlçesi’nde 2013 yılında kurulan Anka Teknoloji Üniversitesi’ne ilçede yer tahsis etmesi oldu. İlçede kriz yaratan ve Şener ile bazı CHP'li meclis üyelerinin de karşı çıktığı tahsisle ilgili çıkan haberleri dosyaya koyan Şener, Belediye Başkanı Tosun'un tavrını Lider'e şikayet etmiş oldu. 

8 İLÇEDE ADAYLAR ÖNCEDEN BELİRLENECEK
Yerel seçimlerde kaybedilen Ödemiş'te dönemin  ilçe başkanı Hikmet Güriş de Kılıçdaroğlu'yla görüşen bir başka isim oldu.  CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile birlikte Kılıçdaroğlu'yla bir araya gelen Güriş'in görüşmede İzmir'de kaybedilen 8 ilçenin sancısının örgütte hala yaşandığını dile getirdiği ve bu 8 ilçede adayların  önceden belirlenmesi gerektiğine dikkat çektiği öğrenildi. Güriş'in 8 ilçe arasında yer alan Ödemiş için  önseçim ya da eğilim yoklaması yapılması gerektiğini ifade ettiği, Kılıçdaroğlu'nunda " İzmir'de kaybedilen 8 ilçede  belediye başkan adayını önceden belirleyeceğiz. Örgütün görüşleri benim için önemli. Ödemiş'te de önseçim yaparız" dediği belirtildi.

Kılıçdaroğlu'nun Ödemiş'le ilgili önseçime yeşil ışık yakması "Kaybedilen 8 ilçede önseçim veya eğilim yoklaması yapılacak" yorumlarına neden oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.