Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi'ye başsağlığı

Kılıçdaroğlu'ndan Irak Türkmen Cephesi Başkanı Salihi'ye başsağlığı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşad Salihi'ye başsağlığı diledi. Menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Irak Türkmen Cephesi'ne başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu,...

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 15:32
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşad Salihi'ye başsağlığı diledi. Menfur saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Irak Türkmen Cephesi'ne başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, "CHP, Türkmen kardeşlerimizin hak ve hukuklarına sahip çıkma konusundaki kararlılığını daima sürdürecektir." dedi.

Kılıçdaroğlu, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşad Salihi'ye bir mesaj gönderdi. "25 Haziran 2013 tarihinde Irak'ın Selahaddin şehrine bağlı Tuzhurmatu ilçesinde, Türkmen kardeşlerimize yönelik olarak düzenlenen intihar saldırısı sonucunda Irak Türkmen Cephesi Başkan Yardımcısı Ali Haşim Muhtaroğlu ve Selahaddin eski Vali Yardımcısı Ahmet Koca'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda soydaşımızın hayatlarını kaybettiğini ve onlarca soydaşımızın yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Irak Türkmen Cephesi'ne başsağlığı diliyor, acınızı yürekten paylaşıyorum. Yaralanan kardeşlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. CHP, Türkmen kardeşlerimizin hak ve hukuklarına sahip çıkma konusundaki kararlılığını daima sürdürecektir."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.