Dolar 34,1099
%0.28
Euro 38,1296
%0.19
Altın 2.861,200
%1.13
Bist-100 9.968,00
%-0.08

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Isparta’daki elektrik kesintisine tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Isparta’daki elektrik kesintisine tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta’daki elektrik kesintisi nedeniyle yurttaşların mağdur edilmesine “Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik” diye tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 07.02.2022 - 00:27

Isparta’da 3 Şubat günü başlayan kar yağışının ardından elektrikler kesildi. Kesilen elektrik nedeniyle kombiler de çalışmıyor ve yurttaşlar doğalgazlarını kullanamadığı için evlerinde soğukta elektriğin gelmesini bekliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da sorunu yerinde incelemek için Isparta’ya gitti ve bir yurttaşın evinde çektiği videoyu “Saat 02:09 Isparta karanlıkta ve #elektrikkesintisi devam ediyor. Vatandaşlarımız soğuktan uyuyamıyor. 500 bin nüfuslu koca kenti mum ve gaz lambasına mahkum ettiler. Bu düzen değişecek #hemenseçim ile yandaş değil vatandaş kazanacak, halkımız ısınacak, karanlıkta kalmayacak” diye paylaştı.

Akın’ın bu mesajını alıntılayan Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, iktidara şöyle tepki gösterdi:

“Milletvekillerimiz günlerdir Isparta Halkı ile birlikte. Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. Mobese’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.