Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan  İzmir'de canlı yayında 'emanet oy' mesajı!

Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'de canlı yayında 'emanet oy' mesajı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın mesaisinin ardından İzmir’e geldi ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde canlı yayında Teke Tek programına katıldı. CHP Lideri’nin programda en önemli mesajı parti içine yönelik oldu. 7 Haziran seçimlerinde bazı kentlerde CHP'den HDP'ye kayan ve 'emanet oy' olarak adlandırılan oyların sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “ Bu oyların gelmesi lazım. Yardım kuruluşu değiliz. Partiliysek, programına, ilkelerine inanıyorsak, partiye oy vermek zorundayız” dedi. CHP Lideri AASSM'de canlı yayında konuştu

  • Ege Postası
  • 21.10.2015 - 20:33
EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aydın mesaisinin ardından İzmir’e geldi.

Geceyi İzmir’de geçirip Perşembe günü sabahtan Urfa’ya gidecek olan Kılıçdaroğlu, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde canlı yayında Teke Tek programına katıldı. Program öncesi AASSM’de Kılıçdaroğlu’nu CHP İl Başkanı Bedri Serter ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu karşıladı. 3 farklı kanaldan canlı yayınlanan programda Kılıçdaroğlu, 1 Kasım sürecine yönelik açıklamalarda bulundu, ülke gündemini değerlendirdi, partisinin vaatlerini anlattı.


Kılıçdaroğlu programda parti içi önemli bir mesaj verdi.

YARDIM KURULUŞU DEĞİLİZ
 7 Haziran seçimlerinde bazı kentlerde CHP'den HDP'ye kayan ve 'emanet oy' olarak adlandırılan oyların sorulması üzerine Kılıçdaroğlu, “ Bu oyların gelmesi lazım. Yardım kuruluşu değiliz. Partiliysek, programına, ilkelerine inanıyorsak, partiye oy vermek zorundayız” dedi.

DAHA İYİ SONUÇLAR BEKLİYORUM
CHP Lideri Kılıçdaroğlu 1 Kasım’da partisi adına beklentisini “Daha iyi sonuçlar bekliyorum” sözleriyle açıkladı.

YENİASIR’A GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Yeniasır’a yapılan yumurtalı boyalı saldırı sonrası Yeniasır temsilcisini arayarak geçmiş olsun dediğini açıkladı.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.