Dolar 34,2535
%0.04
Euro 37,6119
%-0.05
Altın 2.909,710
%-0.41
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Genel Merkezi test yaptı: İzmir birinci oldu

CHP Genel Merkezi test yaptı: İzmir birinci oldu

CHP 1 Kasım’ın provasını yaptı, İzmir birinci oldu. Genel Merkez’in organizasyonunda ülke genelinde “Türkiye geneli sandık sonucu test girişi” uygulaması yapılırken, İzmir büyükşehirler arasında sandık sonuçlarını girmede en başarılı il olurken Genel Merkez’den övgü aldı. CHP Genel Merkezi test yaptı

  • Ege Postası
  • 21.10.2015 - 13:52
EGEPOSTASI- 1 Kasım genel seçimlerine çok az bir süre kala, CHP İzmir Örgütü ‘sandıkta hazırız’ mesajı verdi. Genel Merkez’in düzenlediği “Türkiye geneli sandık sonucu test girişi” uygulamasında İzmir, büyükşehirler arasında birinci sırada yer aldı. Dün akşam saat 19:00 itibariyle Türkiye genelinde yapılan sandık sonuçları test girişinde İzmir yüzde 90’ın üstünde başarıyla ilk sırada yer aldı.
 
Genel Merkez’in YSK’nın da uyguladığı sandık sonuç girişi sisteminin başında yer alan CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir eski milletvekilİ Erdal Aksünger, test sonrası CHP İzmir Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Duygu Afacan’ı arayarak İzmir’in testten birinci çıktığını ifade etti, teşekkür etti.

AKSÜNGER’DEN ÖVGÜ
CHP’de sistemin başındaki isim olan Aksünger, “ İzmir sandığa ciddiyeti ortaya koyuyor. Doğru şeyler yapıyor. Büyükşehirlerde İzmir birinci Ankara ikinci sırada. Sandığa sahip çıkma noktasında İzmir fark koyuyor. Refleksler çok doğru. Bu testte ilk sırada olmak sandıkların ne kadarının sağlıklı bir şekilde sisteme girildiğiyle ilgili. İzmir’de yüzde 90’ın üstünde bir başarı oranı var. Örgüte bu anlamda teşekkür ediyorum” dedi.

AFACAN: KOORDİNE ETTİK
İzmir’de sistemi koordine eden isim olan İl Başkan Yardımcısı Afacan ise, “İlçeler girişleri yaptı il olarak biz koordine ettik. Testte İzmir katılımıyla birinci oldu. 30 ilçede girişler sağlıklı şekilde yapıldı. İlçe başkanlarımıza bilişim sorumlularımıza teşekkür ediyoruz. 1 Kasım akşamı da aynı ciddiyetle sonuçlarımızı sağlıklı bir şekilde genel merkeze ulaştıracağız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.