Dolar 34,2014
%0.06
Euro 38,1080
%0.04
Altın 2.895,100
%-0.03
Bist-100 9.666,00
%-1.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'ndan Selvi'nin sözlerine sert tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Selvi'nin sözlerine sert tepki

'Terörle yaşamaya alışmamız gerekiyor' diyen Abdülkadir Selvi'ye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'dan sert tepki: Televizyon ekranlarına sizi sorunu nasıl çözmeliyiz diye çıkarmaları lazım, sizler beceriksizliği yok etmek için çıkmamalısınız ekranlara.

  • Ege Postası
  • 14.03.2016 - 17:58
Dün Ankara'daki patlamayı bir televizyon kanalına değerlendiren gazeteci Abdulkadir Selvi; "terörle yaşamaya alışmalıyız" açıklamasında bulundu. Sosyal medyada Selvi'nin açıklamalarına tepki gösterilirken Kılıçdaroğlu da duruma sessiz kalmadı.

HÜKÜMETİN KOMİSERİ
Kılıçdaroğlu Selvi'yi şu sözlerle eleştirdi; "Neredeyse her televizyon kanalında bir hükümet komiseri arkadaş vardı ve halka "terörle yaşamaya alışmalıyız" deniyordu. Siz hangi gerekçe ile terörle yaşamaya alışmalıyız diyorsunuz.

BECERİKSİZLİĞİ YOK ETMEK İÇİN ORAYA ÇIKMIYORSUNUZ
Televizyon ekranlarına sizi sorunu nasıl çözmeliyiz diye çıkarmaları lazım, sizler beceriksizliği yok etmek için çıkmamalısınız ekranlara. Açık ve net düşüncelerimizi sorunun çözümü konusunda söylüyoruz. Neden birinci sınıf demokrasiyi getirmiyorlar bu ülkey? Zaafi olan kurumların yöneticilerini alırsınız".

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.