Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti

Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı netleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olduğu İzmir’de seçime iki kala(Cuma) ilçe turu atacak. Saat 11:00’de İzmir’de olacak olan Kılıçdaroğlu sekiz ilçeye gidecek. Kılıçdaroğlu'nun İzmir mesaisinde gideceği ilçelerden altısı partinin yerel seçimlerde kaybettiği ilçeler. Kılıçdaroğlu seçime iki kala aday olduğu kente geliyor

  • Ege Postası
  • 04.06.2015 - 14:27
EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili adayı olduğu İzmir’e, 5 Haziran Cuma günü bir kez daha geliyor. Geçtiğimiz hafta İzmir Ticaret Borsası’nın “Borsa Söyleşileri” toplantısına katılan hafta sonu ise Gündoğdu’da miting yapan Kılıçdaroğlu, seçime iki kala İzmir’de 8 ilçeye gidecek, vatandaşla bir araya gelecek. 
 
MENDERES’LE BAŞLIYOR
Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaisi saat saat belli oldu. Kılıçdaroğlu saat 11:00’de İzmir’de olacak. Kılıçdaroğlu’nu havalimanında parti yöneticileri ve partililer karşılayacak. Kılıçdaroğlu ilk olarak 11:30’da Menderes’e gidecek. Kılıçdaroğlu daha sonra sırasıyla Torbalı, Ödemiş, Selçuk, Bayındır, Kemalpaşa, Aliağa'ya gidecek, finali Dikili'de yapacak. 

ROZET TAKACAK
Parti otobüsüyle ilçeleri dolaşacak olan Kılıçdaroğlu,  halkı selamlayacak, bazı ilçelerde otobüs üzerine çıkıp halka seslenerek mini mitingler yapacak. Kılıçdaroğlu, Bayındır’da partiye yeni katılanlara  'altıok' rozeti takacak. 
 
KALE’DE CANLI YAYIN

Kılıçdaroğlu restore edilen Çandarlı Kalesi’nde 19:15’te canlı yayına katılacak. Kılıçdaroğlu geç saatlerde özel uçakla kentten ayrılacak.

KİRAZ VE KINIK YOK
CHP yerel seçimlerde Menderes, Torbalı, Ödemiş, Selçuk, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz ve Aliağa'da seçim kaybetmişti. Kılıçdaroğlu cuma günkü İzmir mesaisinde Kiraz ve Kınık dışındaki ilçelere gitmiş olacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.