Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu, Diyarbakır'da her gün 2 bin kişiye iftar veriyor

Kimse Yok Mu, Diyarbakır'da her gün 2 bin kişiye iftar veriyor

Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programlarında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramında bulunuyor. Şehir merkezinde 23 mahallenin yanı sıra Diyarbakır’a bağlı tüm ilçelerde de iftar...

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 15:03
Kimse Yok Mu Derneği Diyarbakır Şubesi, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programlarında ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek ikramında bulunuyor. Şehir merkezinde 23 mahallenin yanı sıra Diyarbakır’a bağlı tüm ilçelerde de iftar sofraları kuran dernek gönüllüleri, Diyarbakır’da günlük 2 bin kişiye iftar sevinci yaşatıyor.

Diyarbakır'da faaliyet gösteren Eğitim ve Halkla İlişkiler Derneği'nin (EHİDER) okuma salonları bünyesinde iftar sofraları kuran Kimse Yok Mu Derneği, vatandaşları buluşturuyor. Vatandaşlara çorba, pilav, sulu yemek ve tatlı ikram ediliyor. Aynı sofra etrafında toplanan vatandaşlar ise birlik ve beraberlik mesajı veriyor.

Kimse Yok Mu Derneği Başkanı Ahmet Dabanoğlu, şehrin kenar mahallelerinde kurulan iftar çadırlarının Diyarbakır’da farklı bir atmosfer oluşturduğunu söyledi. Kimse Yok Mu gönüllülerinin desteğiyle oluşturulan iftar sofralarında iftarlarını açan insanların dualarını aldıklarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Dabanoğlu, "İftarlar haricinde ihtiyaç sahibi insanlarımıza gıda kolisi de dağıtıyoruz. Bu sene daha fazla kişiye gıda paketi dağıtmayı hedefliyoruz. Bunun için iş adamlarından ve esnaflarından da yardımlarını bekliyoruz. Tüm insanlara ve İslam alemine rahmet ve mağfiret ayı olan ramazan ayının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.