Dolar 34,2494
%0.31
Euro 37,8131
%0.11
Altın 2.924,300
%0.29
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu, kardeş ve yoksul aileleri piknikte buluşturdu

Kimse Yok Mu, kardeş ve yoksul aileleri piknikte buluşturdu

Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, yardımsever insanların oluşturduğu kardeş aileleri, derneğin belirlediği ve ihtiyaçları karşılanan yoksul aileleri piknikte buluşturdu. Piknik yapma fırsatı bulan yoksul aileler, çocuklarıyla birlikte...

  • Ege Postası
  • 02.09.2013 - 10:14
Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi, yardımsever insanların oluşturduğu kardeş aileleri, derneğin belirlediği ve ihtiyaçları karşılanan yoksul aileleri piknikte buluşturdu. Piknik yapma fırsatı bulan yoksul aileler, çocuklarıyla birlikte günü doyasıya ve eğlenerek geçirdi.

    Kimse Yok Mu Derneği Kayseri Şubesi Abdurrahman Haskaraman, dernek olarak yeni bir uygulama yaparak kardeş aileleri, yardımda bulundukları yoksul ailelerle piknikte buluşturduklarını belirtti. Ailelerin uygulamadan oldukça memnun kaldığını ifade eden Haskaraman, Kardeş Aile Pikniğine yaklaşık 50 ailenin katıldığını söyledi.

    Piknikte çeşitli ikramlarda bulunduğunu ifade eden Haskaraman, şu bilgileri verdi; “İhtiyaç sahiplerine yalnızca bir defalık yardımda bulunmakla yetinmeyip, onları 'kardeşlerine' emanet ederek ihtiyaçlarından sürekli haberdar olmayı hedefleyen bir projemizi uyguluyoruz. Bu doğrultuda Kimse Yok mu Derneği Kayseri Şubesi, gönüllü ve ihtiyaç sahibi aileleri piknikte bir araya getirdik. Yıl içinde gönüllülerin katkılarından dolayı teşekkür ve ihtiyaç sahibi aileler için motivasyon pikniği oldu. Yaklaşık 50 ailenin katılımıyla gerçekleşen piknikte, yarışmalar gibi çeşitli oyunlara yer verildi. Özellikle çocuklar için eğlenceli geçen piknikte yapılan yarışmalar sonunda birinci olan çocuklara çeşitli hediyeler verildi.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.