Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok mu Derneğinden Sevinçler köyünde evi yananlara yardım.

Kimse Yok mu Derneğinden Sevinçler köyünde evi yananlara yardım.

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Sevinçler köyünde 2 Haziran 2013'te evleri yanan beş aileye, Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi'nden yardım eli uzandı. Ailelere ev eşyası, giyim, gıda ve beyaz eşya yardımında bulunuldu. Manisa’dan...

  • Ege Postası
  • 13.07.2013 - 12:26
Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Sevinçler köyünde 2 Haziran 2013'te evleri yanan beş aileye, Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi'nden yardım eli uzandı. Ailelere ev eşyası, giyim, gıda ve beyaz eşya yardımında bulunuldu. Manisa’dan yola çıkan bir kamyon yardım, dün öğleden sonra Sevinçler'e ulaştı ve teslim edildi.

Sevinçler Köyü Muhtarı Erdal Çalı, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz ay köyde çıkan yangında beş ev tamamen yandı. Köylülerimiz oldukça mağdur durumda. Bu beş ailenin evlerini tekrar inşa etmek istiyoruz. Ciddi manada inşaat malzemesine de ihtiyacımız var. Kimse Yok Mu Derneği'ne ve gönüllülerine, yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." dedi. Dernek Şube Müdürü Abdurrahman Avinç de, "Evi yanan ailelerimize çok geçmiş olsun diyoruz, acılarını hep beraber paylaşıyoruz. İmkanlar dahilinde bu ailelerimize ev eşyası ve Ramazan yardımları yaptık. Bundan sonra da inşallah mağduriyetleri gidene kadar yardımcı olmaya çalışılacaktır." şeklinde konuştu.

Öte yandan dernek, daha önce tespit edilen ailelere de gıda paketi dağıttı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.