Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıran ve Derecik mahallelerinin yıldızı parlıyor

Kıran ve Derecik mahallelerinin yıldızı parlıyor

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kıran ve Derecik mahallerinin gelecekte önemli yerleşim merkezlerinden biri olacağını söyledi.İlkadım Belediyesi'nin gezici iftar çadırı, Kıran ve Derecik mahallelerine kuruldu. İftar çadırlarını...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 11:59
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kıran ve Derecik mahallerinin gelecekte önemli yerleşim merkezlerinden biri olacağını söyledi.

İlkadım Belediyesi'nin gezici iftar çadırı, Kıran ve Derecik mahallelerine kuruldu. İftar çadırlarını gezen Başkan Demirtaş, vatandaşlarla tokalaşarak Ramazan ayının hayırlar getirmesini diledi. Kıran ve Derecik sakinleriyle iftar yapan Başkan Demirtaş, Bulvarüstü diye tabir edilen mahallerin gelecekte önemli yerleşim merkezleri olacağını ifade etti. Samsun'un, şehir merkezindeki yoğunluğu kaldıramadığını ifade eden Demirtaş, "Mevcut yapısı itibariyle İlkadım ilçemiz, şehir merkezindeki yoğunluğu kaldıramamaktadır. Bu yoğunluğu kuzeyden güneye kaydırarak yeni kentleşmenin önü açacağız. Belediye olarak bulvar üstü diye tabir edilen mahallerimizde çalışmalarımız var. Jeolojik zemin etüt çalışmalarımızı yaptık. Zemin etüt çalışmalarının neticesini aldıktan sonra bu mahallerimizde imar çalışmalarımızı yapacağız." diye konuştu.

İftar sonrası çocuklar kendileri için hazırlanan programda illüzyonistin gösterileriyle gönüllerince vakit geçirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.