Dolar 34,2494
%0.31
Euro 37,8131
%0.11
Altın 2.924,300
%0.29
Bist-100 8.898,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırıkkale’de mahalleler kilit parke oluyor

Kırıkkale’de mahalleler kilit parke oluyor

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Selimözer Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.Selimözer Muhtarı Zülfikar Erkoç, mahalle adına Başkan Korkmaz’a yaptığı ve yapacağı hizmetler için teşekkür etti. Başkan...

  • Ege Postası
  • 06.07.2013 - 15:05
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Selimözer Mahallesi’nde kilit parke çalışmalarını yerinde inceledi.

Selimözer Muhtarı Zülfikar Erkoç, mahalle adına Başkan Korkmaz’a yaptığı ve yapacağı hizmetler için teşekkür etti. Başkan Korkmaz ise “Selimözer’de yaklaşık 100.000 metrekare kilit parke yapılacak yerimiz var. Bu cadde ve sokaklarımızın 86.000 metrekare alanına döşeme gerçekleşti.” dedi.

Her yönde çalışma yaptıklarını belirten Korkmaz, Kırıkkale halkının rahat, temiz ve huzurlu bir ortamda yaşamını sürdürmeleri için son derece önemli olduğunu söyledi. Diğer mahallelerde vatandaşlara yönelik hizmetlerin devam ettiğini ifade eden Başkan Korkmaz, yaklaşan Ramazan ayı için de çeşitli hazırlık yaptıklarını dile getirdi. İlk olarak maddi durumu iyi olmayan 3 bin vatandaşa yardım yapacaklarını kaydeden Korkmaz, yardımların Ramazan ayı boyunca da devam edeceğini ifade etti.

Bu yıl toplam 600 bin metrekare kilit parke yapılacağını söyleyen Korkmaz, yaklaşık 20 bin ton asfalt atılacağını belirterek, “Yol anlamında 25 milyon civarında bir yatırımımız gerçekleşmiş olacak. Bu işler için toplam 10 ekip çalışıyor.” dedi. Ziyarette, başkan yardımcıları Harun Ulusoy, Vedat Genç, Halli Danacı ve Belediye Basın Müdürü Murat Sekman katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.