Dolar 34,1231
%-0.04
Euro 38,1740
%0.68
Altın 2.921,760
%1.26
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırım’dan İzmir’e çocuk neşesi

Kırım’dan İzmir’e çocuk neşesi

Kırımlı çocuklar 23 Nisan coşkusunu Başkan Tartan’la birlikte yaşadı

  • Ege Postası
  • 22.04.2013 - 10:32
İZMİR - Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için İzmir’de bulunan Kırımlı çocukları konuk etti. Geleneksel kıyafetleri içinde rengarenk bir görünüm sergileyen çocuklara İzmir Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdim Boray da eşlik etti.
Cemile Dans Grubu olarak 23 Nisan kutlamalarında yer alan çocuklar, Çocuk Dostu bir belediye başkanıyla birlikte olmaktan duydukları mutluluğu neşeli sohbetlerine de yansıttılar. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulan Kırımlı çocuklar, kendilerini misafir eden İzmirli arkadaşlarıyla kurdukları dostlukla da takdir topladılar. Dünyanın her yerinde çocuk gülüşünün hep aynı güzellikte olduğunu söyleyen Başkan Tartan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak şöyle konuştu:
“ Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ileri görüşlülüğü ile bu özel günü çocuklara armağan etti. Dünyada hiçbir lider çocukları bu kadar sevmemiştir. Atatürk çocukları geleceğin umudu ve gücü olarak gördü. Biz de çocuklarımız için aynı duygu ve düşüncelerle çalışıyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.