Dolar 34,2271
%0.06
Euro 37,9259
%0.4
Altın 2.919,880
%-0.33
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırmızı ışık ihlali gençleri hastanelik etti

Kırmızı ışık ihlali gençleri hastanelik etti

Ataşehir'de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir motosiklete otomobilin çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yardıma koşan vatandaşlar, şoka giren yaralılardan birinin bilincini açık tutabilmek için uzun süre uğraştı. İddialara...

  • Ege Postası
  • 16.04.2013 - 11:43
Ataşehir'de kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen bir motosiklete otomobilin çarpması sonucu 2 kişi yaralandı. Yardıma koşan vatandaşlar, şoka giren yaralılardan birinin bilincini açık tutabilmek için uzun süre uğraştı.

İddialara göre, Enver Çelik'in kullandığı 34 GY 4457 plakalı motosiklet kırmızı ışıkta geçmek istedi. Bu sırada Ender Erçelik'in kullandığı 34 UB 9728 plakalı otomobil üzerinde 2 kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Yola savrulan Enver Çelik ve Cüneyt Yıldırım çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Sürücü Enver Çelik, olay yerine gelen özel bir ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle şoka giren Cüneyt Yıldırım'ın bilincini açıt tutmaya çalışan vatandaşlar ise adeta seferber oldu. 4 vatandaş ile bir polis memuru titreyengencin ellerini ve ayaklarını ovalayarak genci sakinleştirmeye çalıştı. Yaralı Yıldırım da ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Motosiklete çarpan otomobil sürücüsü Ender Erçelik ise polis tarafından gözaltına alındı.

Kaza mahalinde polis ekiplerine bilgi veren Erçelik, "Ben normal yolumdan gidiyordum. Motosiklet kırmızı ışıkta geçti. Aniden önüme çıktılar." diyerek kendisini savundu. Görgü tanıkları da motosikletin kırmızı ışık ihlali yaptığını belirtti. Trafik ekipleri kazayla ilgili incelme başlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.