Dolar 34,2030
%0.06
Euro 38,0264
%-0.18
Altın 2.908,930
%0.45
Bist-100 9.599,00
%-0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik kazalara davetiye çıkardı

Kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik kazalara davetiye çıkardı

Antalya’da meydana gelen kazalar mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazaların, genellikle kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği bir kez daha gözler önüne serildi.    Antalya...

  • Ege Postası
  • 05.09.2013 - 10:56
Antalya’da meydana gelen kazalar mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kazaların, genellikle kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği bir kez daha gözler önüne serildi.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından kaydedilen trafik kazaları görüntülerini basına dağıtıldı. Son 2 aya ait olduğu belirtilen görüntüler direksiyon başına geçen sürücüleri ve yayaları bir kez daha düşünmeye davet ediyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü de bu amaçla son günlerde gece-gündüz ayrımı olmaksızın mobese kameralarının kaydettiği kaza görüntülerini kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla basına dağıttı. Görüntülerde kazaların genellikle kırmızı ışık ihlali ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği görülüyor. Görüntülerin en dikkat çekeni ise kırmızı ışıkta bekleyen araçların arkasından bir anda orta refüje çıkan ve bir süre giden kamyonetin en öne geldiğinde diğer araçlara çarpıp durması oldu. Trafik kazalarına ait görüntülerde trafikte ne denli dikkatli olunması gerektiği bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.