Dolar 34,0054
%-0.17
Euro 38,1000
%0.51
Altın 2.835,370
%1.16
Bist-100 9.889,00
%1.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kırşehir’e fizik tedavi hastanesi

Kırşehir’e fizik tedavi hastanesi

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gazetecilerle iftar programında bir araya gelen Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, şu anda faal durumda bulunan Fizik Tedavi Hastanesi'nin...

  • Ege Postası
  • 25.07.2013 - 13:46
24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gazetecilerle iftar programında bir araya gelen Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, şu anda faal durumda bulunan Fizik Tedavi Hastanesi'nin Kırşehir’e yetmediğini, en az 100 yataklı fizik tedavi hastanesi yapılması için Kalkınma Bakanlığı'na müracaat etiklerini söyledi.

Kırşehir’in jeotermal ve sağlık turizmi potansiyelini üniversite olarak en uygun bir şekilde değerlendirmek gerektiğini vurgulayan Rektör Saylam, “Şu anki hastanemizde 3-4 ay sonraya randevu veriliyor, bu durum hem hastaları hem de bizleri üzüyor.” dedi. 100 yataklı hastane projesinin Kalkınma Bakanlığı'na sunulduğunu ifade eden Saylam şöyle konuştu: “Bu alan üzerinde önemli atılımlar ve gayretimiz söz konusu, Kırşehir'in termal özelliğini en iyi şekilde kullanarak bir ilki de başlatmak istiyoruz. Fizik tedavi alanında yataklı hizmet de veren birimimiz içerisinde inşallah Sağlık Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticelenirse Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi kampus alanı içerisinde 'Fizik Tedavi Hastanesi' yapmayı düşünüyoruz. Gerekli fizibilite çalışmalarını gerçekleştirdik. Yaşadığımız şehrin var olan kaynağını iyi kullanarak fizik tedavi alanında öncü il olma yolunda ilerlemekteyiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.