Dolar 34,2480
%0.02
Euro 37,6600
%0.08
Altın 2.914,450
%-0.24
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kız arkadaşı ile birlikte öldürülen taksicinin son görüntüleri ortaya çıktı

Kız arkadaşı ile birlikte öldürülen taksicinin son görüntüleri ortaya çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 7 Eylül Cumartesi akşamı kız arkadaşı ile birlikte öldürülen taksici Murat Erdoğan'ın öldürülmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Olayın olduğu gece öncesinde tekel bayiinden alışveriş yapan...

  • Ege Postası
  • 18.09.2013 - 14:47
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 7 Eylül Cumartesi akşamı kız arkadaşı ile birlikte öldürülen taksici Murat Erdoğan'ın öldürülmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Olayın olduğu gece öncesinde tekel bayiinden alışveriş yapan Erdoğan, görüntülerde oldukça heyecanlı.

Ereğli' de 7 Eylül Cumartesi akşamı ortadan kaybolan taksici Murat Erdoğan (29) ve sevgilisi olduğu iddia edilen Gizem Tunç (21) pazar akşamı bağ evinde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Murat Erdoğan'ın cesedi bağ evinde, Gizem Tunç'un cesedi ise bağ evinin yaklaşık 15 metre ilerisinde çalılıkların içerisinde elleri kesilmiş şekilde bulunmuştu. Olayı derinleştiren polis, yaptığı araştırmada Gizem Tunç'un eski sevgilisi Deniz Poyraz ismine ulaşmış ve Poyraz'ı askerlik görevini yaptığı Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alarak Ereğli'ye getirmişti. Ertesi gün mahkemeye çıkarılan Deniz Poyraz tutuklanarak İzmit Askeri Cezaevi'ne gönderilmiş, aradan geçen kısa zaman sonrasında Deniz Poyraz'ın babası Ali Poyraz'ın da ayaklarında diken çiziklerinin tespit edilmesiyle kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanarak Beycuma Cezaevi'ne gönderilmişti.

Cinayetle ilgili Ankara' dan özel ekip gelmiş, olay yerinde ve Poyraz ailesinin evinde ceset arama köpeği ile birlikte detaylı arama yapmıştı.

Soruşturma devam ederken, kesik el cinayetinde öldürülen Murat Erdoğan'ın en son görüntüleri ortaya çıktı. Cumartesi akşamı saat 20.30 sularında telefonla konuştuktan sonra evinden çıkan Erdoğan'ın, saat 20.43 sularında tekel bayisine geldiği görülüyor.

Görüntülerde oldukça heyecanlı olduğu ve telefonuyla uğraştığı görülen Murat Erdoğan'ın içki aldıktan sonra dükkandan ayrıldığı ve pet bardak almak için yeniden dükkana girdiği görülüyor. Son kez dükkandan çıkan ve aracına binen Erdoğan dükkan önünden uzaklaşıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.