Dolar 34,1715
%-0.1
Euro 37,8969
%0.32
Altın 2.922,140
%-0.25
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kız kardeşini öldüren abla tutuklandı

Kız kardeşini öldüren abla tutuklandı

Gaziantep’te bir bayan, kız kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay, Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Hatice A. (34) ile evine gittiği kız kardeşi Aysel Ç. (24) arasında tartışma çıktı....

  • Ege Postası
  • 30.04.2013 - 17:28
Gaziantep’te bir bayan, kız kardeşini öldürdüğü iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddialara göre, Hatice A. (34) ile evine gittiği kız kardeşi Aysel Ç. (24) arasında tartışma çıktı. Kız kardeşine eşiyle sorun yaşadığı için boşanması yönünde telkinde bulunduğu öğrenilen Hatice A. ile Aysel Ç. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Kız kardeşinin boğazını sıktığı öğrenilen Hatice A., bir süre sonra Aysel Ç.’nin hareketsiz kaldığını görünce sağlık ekiplerini çağırdı. Ambulansla Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırılan Aysel Ç.’nin hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılrı. Kardeşinin ölümüne sebebiyet verdiği iddiasıyla abla Hatice A. gözaltına alındı. Suçunu itiraf eden Hatice A., emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.