Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay’da toplanan grup olaysız şekilde dağıldı

Kızılay’da toplanan grup olaysız şekilde dağıldı

Ankara’da, ‘Gezi Parkı’ protestosu için Kızılay’da toplanan 300 kişilik grup, gösterilerinin ardından olaysız şekilde dağıldı. Çankaya’nın çeşitli yerlerinden yürüyüşe geçip Kızılay’da toplanan grup, Atatürk bulvarını...

  • Ege Postası
  • 07.06.2013 - 05:11
Ankara’da, ‘Gezi Parkı’ protestosu için Kızılay’da toplanan 300 kişilik grup, gösterilerinin ardından olaysız şekilde dağıldı.

Çankaya’nın çeşitli yerlerinden yürüyüşe geçip Kızılay’da toplanan grup, Atatürk bulvarını trafiğe kapattı. TOMA’lar ve çevik kuvvet ekipleri ise Milli Müdafa Caddesi’ne sevk edildi. Emniyetin anons aracından gruba yönelik izinsiz eylem yaptıkları, gösterilerini bitirip dağılmaları gerektiği anonsu yapıldı. Bulvardan geçen sürücülerin araçlarının kornalarına çalarak ve bayrak sallayarak gruba destek verdiği görüldü. Grup, uyarıların ardından Ziya Gökalp Caddesi’nden Kolej kavşağı istikametine ilerleyerek dağıldı. Bulvar üzerinde kalan az sayıdaki gösterici ise emniyet müdürünün ikazı sonrası olay yerinden ayrıldı. Göstericiler kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına ise tepki gösterdi. Grubun dağılmasının ardından polis ekipleri de Milli Müdafa Caddesi’nden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.