Dolar 34,2738
%0.1
Euro 37,6407
%0.03
Altın 2.915,750
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılelma’da kermes coşkusu

Kızılelma’da kermes coşkusu

Ordu'nun Akkuş ilçesinde Kızılelma İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü. Okul, veli ve esnaf kaynaşması sayesinde herkesin eğitime katkıda bulunması amacıyla açılan kermeste, Kızılelma...

  • Ege Postası
  • 17.04.2013 - 16:21
Ordu'nun Akkuş ilçesinde Kızılelma İlköğretim Okulu'nda ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü.

Okul, veli ve esnaf kaynaşması sayesinde herkesin eğitime katkıda bulunması amacıyla açılan kermeste, Kızılelma İlköğretim Okulu idareci, öğretmen, öğrenci ve personeli önemli bir ekip çalışmasını ortaya koydu. Okul Müdürü Cevat Akman 7.'si düzenlenen kermesi, “Güzel işler, güzel insanlar ile yapılır. Kermesimizin bu şekilde ilgi görmesi, başarımızın artması ve işimizi daha iyi yapmamız yönünde bizi olumlu yönde etkileyecektir. Eğitim gönüllüsü tüm güzel insanlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.” cümleleriyle değerlendirdi.

Kermese Kızılelma Belediye Başkanı İsa Demirci, Çayıralan Belediye Başkanı Metin İnce, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Duman, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, İlçe Gıda ve Tarım Hayvancılık Müdürü Azmi Aşçı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Âdem Duman, Akkuş İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Gül, Şube Müdürleri Nevzat Akman ve Ali Yılmaz Çayıralan İlköğretim Okul Müdürü Sedayi Altun ve Müdür Yardımcısı Ali Odabaşı, Akkuş Lisesi Müdürü Kemal Yapar ve Haliluşağı Kooperatif Başkanı Fahri Bakırcı, Akkuşlu esnaflar, çevre köy ve belde mahalle muhtarları çok sayıda vatandaş da katıldı.
a

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.