Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaeli Anafen ve Özel Erkul, SBS’ye damgasını vurdu

Kocaeli Anafen ve Özel Erkul, SBS’ye damgasını vurdu

Kocaeli'nde, Anafen Dershaneleri ve Özel Erkul Eğitim Kurumları, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı sonuç aldı. Dershane öğrencisi Şeymanur Tanrıverdi SBS’de Türkiye 2.’si oldu. FEM Dershanesi Genel Müdürü Mehmet Karaoğlan,...

  • Ege Postası
  • 12.07.2013 - 17:12
Kocaeli'nde, Anafen Dershaneleri ve Özel Erkul Eğitim Kurumları, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) başarılı sonuç aldı. Dershane öğrencisi Şeymanur Tanrıverdi SBS’de Türkiye 2.’si oldu.

FEM Dershanesi Genel Müdürü Mehmet Karaoğlan, SBS’deki dereceleri açıklamak için basın toplantısı düzenledi. Karaoğlan’ın yaptığı açıklamaya göre, Kocaeli Anafen Dershaneleri bireysel ve kitlesel başarısını artırdı. Dershane öğrencilerinin bireysel ve kitlesel başarıda Kocaeli’yi onurla temsil ettiğini belirten Karaoğlan, “Dershane öğrencilerimizden Şeymanur Tanrıverdi, SBS’de 700 tam puan OYP’de 499,865 puan alarak Türkiye 2’incisi, Kocaeli 1’incisi oldu.” dedi. Karaoğlan, ayrıca Kübra Gülcan’ın Türkiye 179’uncusu, Kocaeli 2’incisi, Duygunur Yaldız’ın Türkiye 196’ncısı, Kocaeli 3’üncüsü, Hakan Güleç’inde Türkiye 367’incisi Kocaeli 8’incisi olduğunu kaydetti.

Karaoğlan, bu seneye özgü olarak tercihlerin 15-21 Temmuz tarihleri arasında yapılacağını ifade ederek, “Öğrenci ve velilerimizin her zaman yanında olan Anafen danışman öğretmenlerimiz tercih döneminde de onları yalnız bırakmayacak.” diye konuştu. Karaoğlan, dereceye giren öğrenciler ve onların ailelerine, emeği geçen okul ve dershane öğretmenlerine teşekkür etti.

Öte yandan, Özel Erkul Eğitim Kurumları’nın, ilde, ilk 10’da 2 derece, ilk 100’de 25 derece ve Türkiye geneli ilk 1000’de 5 öğrencisinin bulunduğu ifade edildi. Özel Erkul Eğitim Kurumları’nın büyük bir başarıya imza attığı kaydedildi.

Özel Erkul Tunagür İlköğretim Okulu’nun da SBS’de başarılı sonuçlar aldığı kaydedildi. Yapılan açıklamada, “Kocaeli ve Türkiye’de bu başarıların tesadüfi olmadığını, fedakar öğretmen kadrosu, sistemli çalışma, aile, öğretmen ve öğrenci birlikteliği, büyüklerin duasını her zaman arkamızda hissetmenin neticesinde olduğunu bir kez daha gösterdiniz.”denildi.

Okulun yıllara göre sınavlardaki başarılarına değinilen açıklamada, “2013’de son kez yapılan SBS’de okulumuz 66 net 402 puan ortalamısı elde etmiş olup il sıralamısını Milli Eğitim Müdürlüğü daha sonra açıklayacak. Ferdi olarak bu seneki mezun olan öğrencilerimize baktığımızda, Hatice Kübra Gülcan Kocaeli 2’sinci, Hakan Güleç Kocaeli 8’incisi, Musa Alparslan Atıcı Kocaeli 19’uncusu, Ahsen Yağmur Duman Kocaeli 28’incisi, Serhat Emre Çoban Kocaeli 43’üncüsü, Gülşah Özyıldız Kocaeli 50’incisi, Ahmet Burak Yıldırım Kocaeli 56’ıncısı, Hatice Kübra Aksu Kocaeli 81’incisi, Fatih Emre Kılıç Kocaeli 86’ıncısı oldu.” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.