Dolar 34,1663
%0.01
Euro 38,1531
%-0.03
Altın 2.918,670
%-0.05
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu'ndan 'böcek' çıkışı:

Kocaoğlu'ndan 'böcek' çıkışı:

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Teftiş Kurulu Başkanı'nın “böcek” olarak da bilinen ortam dinleme cihazı bulunmasının ardından konuya dair açıklamada bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Ekşi erik yemedik ki, midemiz ağrısın. İsteyen istediği gibi gelsin soruştursun” dedi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2014 - 17:41
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun makam odasının da bulunduğu Konak'taki belediye hizmet binasının 4'üncü katında bulunan Teftiş Kurulu Başkanı Nalan Zitoşvili'nin odasına, tesadüf sonucu dinleme cihazı yerleştirildiği belirlendi. Elektirik prizi üzerinde mikrofon, GSM sim kartı modülü, enerji depolanmasını sağlayan güç ünitesi bulunduğu görülürken, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu. Konuyu değerlendiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

"İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde 'Böcek' bulundu"haber için tıklayınız

“ZATEN DİNLENMESEK OLMAZ”
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu olay hakkında yaptığı değerlendirmede, “Bizim bir böcek arama işimiz olmadı. Öyle bir talimat da vermedik. Prizin bozulması sonucunda elektrik teknisyeni arkadaşları çağırmışlar. Arızayı ararken dinleme cihazını bulup tutanak tutuyorlar. Biz de savcılığa bildirdik. Hepsi bu. Zaten dinlenmesek de olmaz yani” diye konuştu.
 
“BUYURSUNLAR GELSİNLER…”
Sadece göreve geldiği 2004 yılında belediye binasında böcek ve dinleme cihazı araması yatırdığını hatırlatan Kocaoğlu, “10 sene evvel yaptırdım, bir daha yaptırmadım” ifadelerini kullandı. Olayın yeni bir operasyon habercisi olup olmadığını da yorumlayan Aziz Kocaoğlu, “Yine bir 700 polisle, sabaha karşı, sanki kaçacak adam varmış gibi gelebilirler. Buyursunlar gelsinler... Ekşi erik yemedik ki, midemiz ağrısın, dişimiz kamaşsın” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.