
Sahne kursiyerlerin
Bornova Belediyesi’nin kurslarında müzik eğitimi alan kursiyerler, yılsonu gösterisiyle izleyici karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören etkinlikte, profesyonel sanatçıları aratmayan kursiyerlerin sertifikalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila verdi. Belediyeciliği sadece fiziki yatırımlar olarak görmediklerini belirten Başkan Atila, “Büyük Atatürk’ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda böylesi çalışmalar büyük önem taşıyor” dedi
- Ege Postası
- 07.06.2014 - 10:37
Yıl sonu etkinliğine ilgi o kadar yoğundu ki; Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nun merdivenleri bile doldu. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kursiyerlerin hepsine tek tek katılım belgelerini verdi.
Öte yandan Çamdibi Nedret Güven Sahnesi’nde ise Bornova Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri vardı. Halk müziği eserlerini başarıyla seslendiren çocuklar ayakta alkışlandı.
Kurslara ve yılsonu etkinliğine gösterilen ilginin kendilerini çok memnun ve mutlu ettiğini ifade eden Başkan Atila “Emek veren bütün eğitmenlerimize teşekkür ediyor ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Amacımız; Büyük Atatürk’ün dediği gibi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak yolunda çocuklarımızı sanata, bilime ve spora yönlendirmek. Biz Bornova Belediyesi olarak sadece fiziki değil, bu doğrultuda önemli yatırımlar yapıyoruz” diye konuştu.
Yorum Yazın