Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu örgütle buluşuyor: Hem gönül alacak hem görüş...

Kocaoğlu örgütle buluşuyor: Hem gönül alacak hem görüş...

CHP’nin İzmir’de yola devam etme kararı aldığı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ilçe başkanlarıyla bir araya geleceğini açıkladı. Kocaoğlu, “İlçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Yerelde kalkınma yapmak için neler yapmamız gerek, eksik kalan projeler neler bu konuda bilgi alacağım” dedi. Kocaoğlu, Salı günü 11:00'de Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşecek toplantıda İl yönetimi, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileriyle bir araya gelecek. Adaylığı sürecinde 'örgütü yok sayıyor' eleştirileri alan Kocaoğlu'nun bu hamlesi seçimler öncesi 'örgütü kucaklamak istiyor' diye yorumlandı.

  • Ege Postası
  • 23.12.2013 - 17:09
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP’nin 2014 yerel seçimlerinde yola devam etme kararı aldığı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu katıldığı TV programında açıklamalarda bulundu.

STRATEJİSİ:YERELDE KALKINMA

Kocaoğlu yeninden belediye başkanı seçilmesi halinde üçüncü dönem belediye başkanlığını yapacağını hatırlattı, stratejisinin de yerelde kalkınmaya yönelik olacağını söyledi. Kocaoğlu, “ Hedefimiz İzmir’in kalkınması… Refah standartının yüksek olması. Kentin zenginleşmesi ekonomisinin yükselmesi için çalışacağız.Belediye başkanı olarak kanunda yazan temel görevler dışında kentin yerelde kalkınmasına yardımcı olmak vazgeçmeyeceğim bir görev. Tüm stratejilerim yerelde kalkınmaya yönelik olacak. Tarım, turizm, lojistik ve ulaşımın kalkınmasından yana politikalar üretiyorum. Topyekün kenti kalkındırmaya çalışıyorum” dedi.

SİNDİRDİK SİNDİRECEĞİZ
2014 seçimleriyle birlikte yürürlüğe girecek Bütünşehir Yasası çerçevesinde açıklamalar yapan Kocaoğlu, “ Göreve geldiğimizde 111 bin hektardı sorumlu olduğumuz alan.Sonra 5 kat arttı. Şimdi 650 bin hektar daha büyüdü yeni yasayla... 550 hektarı sindirdik bunu da sindireceğimizi düşünüyorum. Şimdiden çalışmalara başladık. Arazi yolları dere ıslahları yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

CENTİLMENCE OLACAK

AK Parti’nin İzmir adayı Bakan Binali Yıldırım ile centilmence bir yarış gerçekleştireceklerini belirten Kocaoğlu, şunları söyledi, “ Binali Bey hepimizin tanıdığı bir siyasetçi. 10 senedir birlikte çalışıyoruz Son dönemde İzmir milletvekili oldu. İyi bir yarış olacak. 97 günlük zaman diliminde kentin yararına olacak projelerimizi konuşacağız, Yaptıklarımız yapamadıklarımız bunları da konuşacağız.Siyasette centilmenlik içinde bir yarış olacağını söyleyebilirim. Toplumu negatif söylemlerle yormak germek yerine hizmetleri konuşacağız. Merkezi hükümetin yapması gerekenleri ve Büyükşehir’in yapması gerekenleri İzmirlilerin bilgisine takibine sunacağız. Herkes kazanmak ister bende kazanmak istiyorum”

ÖRGÜTLE BULUŞUYOR
Kocaoğlu, ilçe başkanlarıyla bir araya  geleceğini ifade etti, “ İlçe başkanlarımız, ilçe yönetim kurulu üyelerimizle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Yerelde kalkınma yapmak için neler yapmamız gerek, eksik kalan projeler neler bu konuda bilgi alacağım.Belediye başkanları belli olunca da onlarla benzer bir çalışma yapacağım” dedi.

HEM GÖNÜL HEM GÖRÜŞ ALACAK
Kocaoğlu, Salıgünü  11:00'de Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşecek toplantıda İl yönetimi,  ilçe başkanları ve  ilçe yöneticileriyle bir araya gelecek. Adaylığı sürecinde 'örgütü yok sayıyor' eleştirileri alan Kocaoğlu'nun bu hamlesi seçimler öncesi 'örgütü kucaklamak istiyor' diye yorumlandı.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.