Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak Belediye işçisi, aday adaylığı başvurusu yaptı

Konak Belediye işçisi, aday adaylığı başvurusu yaptı

Konak Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Mehmet Emin Dağ, Konak Belediye Meclisi Üyeliği Aday Adaylığı başvurusunu yaparken, “Ben, Belediye Meclisi’nde işçilerin sesi olacağım” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2013 - 09:45
İZMİR - Yaşamını bir emekçi olarak sürdüre geldiğini anlatan Mehmet Emin Dağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak İlçe Başkanlığı’na aday adaylığı dosyasını teslim etmesi nedeniyle yaptığı açıklamada, “Uzun süreden beri partime hizmet ediyorum. Şu an da İlçe İşçi Komisyonu Başkanıyım. Arkadaşlarımla başarılı çalışmalar sürdüğümüze inanıyorum. Yine partime ve Konak halkına hizmet etmek amacıyla, partimden Belediye Meclisi Üyeliği Aday adaylığını başvurumu yapıyorum. Bu onurlu görevi de başarıyla yerine getireceğime güvenim tamdır” diye konuştu.

Aday adayı olması için kendisine destek verenlere teşekkür eden Mehmet Emin Dağ’a destek verenler arasında Emekli-Sen Konak Şubesi Başkanı İbrahim Yılmaz, Konak Belediye Meclisi Üyesi ve CHP Grup Başkanvekili Mehmet Türkbay, Konak Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Seyit Çelebi, Odunkapı Mahallesi Muhtarı Recep Topal, Akarca Mahallesi Muhtarı Şükrü Keskin, bazı il ve ilçe delegelerinin de bulunduğu bildirildi. Dağ’ın başvuru dosyasını CHP Konak İlçe Sekreteri Memet Kayhan Günal teslim aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.