Dolar 34,2519
%0.04
Euro 37,6058
%-0.07
Altın 2.925,550
%0.14
Bist-100 9.162,00
%0.58

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'ın yeni merdivenleri

Konak'ın yeni merdivenleri

Konak Belediyesi,kent merkezinde 40 yıldır yıpranan,dış etkenler nedeniyle zarar gören ve kullanılmayacak duruma gelen merdivenli sokakları baştan aşağı yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

  • Ege Postası
  • 14.06.2013 - 09:42
 Kırk yıl sonra Alsancak sokaklarında başlayan yenileme çalışmaları, kent merkezinde de devam ediyor. Yıllar önce yapılan ve pek çoğu dış etkenler nedeniyle kullanılmayacak duruma gelen merdivenler söküldü alt yapısı yenilendi. Çağdaşlığa adım adım ilerleyen sokak sakinleri ise yapılan yenilemelerden çok memnun.

Konak İlçe sınırları içinde yer alan onlarca merdivenli sokağı yenileyen Konak Belediyesi Mithatpaşa semtindeki 130, 131, 133 sokakları da çağdaşlığa kavuşturdu. Varolan merdivenleri yeniden düzenleyen ve daha kolay inilip, çıkılacak hale getiren Konak Belediyesi, yeni merdivenleri sokak sakinlerinin hizmete sundu.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, çalışmalar boyunca çevreye verdikleri sıkıntılar nedeniyle de özür diledi.

Alsancak semtindeki sokakları 40 yıl sonra bir Avrupa kenti görünümüne kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Tartan, çalışmaların Asansör ve çevresinde de tamamlandığını söyledi.

Sıkıntı çekmeden bazı güzelliklere kavuşmanın mümkün olmadığını ifade eden Başkan Tartan, “Biz vatandaşımızı daha çağdaş, daha kullanışlı merdivenlere, kaldırımlara kavuşturmak için çalışmalarımızı mümkün olduğunca kısa sürede bitirmeye gayret ettik. Avrupa standartlarınla, kalitesinde işler ortaya çıkartıyoruz. ‘Önce İnsan’ dedik ve çalışmalarımızın odak noktasına vatandaşlarımızı koyduk. Onların mutluluğunda bir parça emeğimiz varsa ne mutlu bize” diye konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.