Dolar 34,2323
%-0.03
Euro 37,6226
%-0.04
Altın 2.887,080
%0.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köpekten kaçmak isteyen öğrenciye minibüsün çarpma anı güvenlik kamerasında

Köpekten kaçmak isteyen öğrenciye minibüsün çarpma anı güvenlik kamerasında

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, 13 yaşındaki Bayram Varol’un, kendisini kovalayan köpekten kaçarken karayolunda bir servis aracının çarpması sonucu öldüğü trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.     Karamürsel’de...

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 14:59
Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, 13 yaşındaki Bayram Varol’un, kendisini kovalayan köpekten kaçarken karayolunda bir servis aracının çarpması sonucu öldüğü trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.

    Karamürsel’de bir ilköğretim okulunda öğrenim gören Bayram Varol, 12 Mayıs günü 17.00 sıralarında evine giderken bir köpek tarafından kovalandı. Yol kenarında üzerine gelen köpeği görünce geri geri kaçmaya başlayan Varol’a, bir anda D-100 Karayolu'na çıkınca, yoldan geçmekte olan 41 PG 262 plakalı servis midibüsü çarptı. Çarpmanın şiddetiyle en az 10 metre ileriye fırlayan çocuk, olay yerine gelen ambulansla önce Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da Derince Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Bayram Varol kurtarılamadı. Karamürsel Bekir İlhami Nedime Calp Ortaokulu 7. sınıfı öğrencisi Bayram Varol, 13 Mayıs Pazartesi günü Merkez Camii'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Oluklu köyünde toprağa verilmişti.

    Kaza, yol kenarında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Bayram Varol’un bir köpekle karşılaşma anı ve köpeğin kovalaması yer alıyor. Kendisini kovalayan köpekten kaçarak kurtulmaya çalışan Varol'un, aniden D-130 karayoluna çıkması ve bu sırada Yalova istikametinde seyir halindeki servis minibüsünün çocuğa çarpması, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde çarpmanın etkisiyle Varol'un yaklaşık 10 uzağa savrulması ve olayın ardından çevredeki vatandaşların koşuşturma anları da yer alıyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.