Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Köprüden düşen şahıs boğularak öldü

Köprüden düşen şahıs boğularak öldü

Kütahya'da, piknik alanındaki tahta köprünün üzerinden geçen bir kişi, tahta korkulukların kırılması sonucu düştüğü suda boğularak hayatını kaybetti. Olay, Ağaçköy Mahallesi'nde yer alan Kütahya Belediyesi Reglatör Tesisleri yakınlarında...

  • Ege Postası
  • 09.09.2013 - 00:45
Kütahya'da, piknik alanındaki tahta köprünün üzerinden geçen bir kişi, tahta korkulukların kırılması sonucu düştüğü suda boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Ağaçköy Mahallesi'nde yer alan Kütahya Belediyesi Reglatör Tesisleri yakınlarında meydana geldi. İsa Yıldız (33), arkadaşları Mustafa Ç. ve Ahmet N. ile birlikte gittiği piknik alanında tahta köprüden geçtiği sırada tutunduğu tahta korkulukların kırılması sonucu 1.5 metre derinliğindeki suya düştü. Mustafa Ç. ve Ahmet N. jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Pikniğe giden 3 arkadaşın da yüzme bilmediği öğrenildi.

Yaşamını yitiren İsa Yıldız'ın cenazesi, Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) görevli balık adamlar tarafından çıkarılarak Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.