Dolar 34,2680
%0.08
Euro 37,6435
%0.03
Altın 2.907,000
%-0.5
Bist-100 9.030,00
%-0.87

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Küçük Zeynep, elektronik posta ile camiye klima istedi

Küçük Zeynep, elektronik posta ile camiye klima istedi

Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde yaz Kur’an kursuna devam eden bir kız çocuğu elektronik postayla camide bayanlar bölümünün çok sıcak olduğunu belirterek, müftülükten klima istedi. Bu mesaj karşısında duygulana Çukurova Müftüsü...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 11:01
Adana’nın merkez Çukurova ilçesinde yaz Kur’an kursuna devam eden bir kız çocuğu elektronik postayla camide bayanlar bölümünün çok sıcak olduğunu belirterek, müftülükten klima istedi. Bu mesaj karşısında duygulana Çukurova Müftüsü Abdullah Demir, kısa sürede camiye klima taktırarak, öğrenciyi ve arkadaşlarını sevindirdi.

Nomanoğlu Camii’nde Yaz Kur’an Kursu’na başlayan 5. Sınıf öğrencisi Zeynep Yazıcı, Çukurova Müftülüğü’nün e-mail adresine, “Müftü Amca, öğle namazını camide kılıyoruz. Bayanlar bölümünde hava çok sıcak, ter içinde kalıyoruz. Sizden camimize klima istiyoruz. Ben de klima ücreti olarak harçlığımdan vermek istiyorum." diye yazdı. Öğrencinin bu içten davranışına duyarlı davranan Müftü Abdullah Demir’de "İstekleri başım gözüm üstüne" deyip, harekete geçti. Demir’in sorunun giderilmesi talimatını verdiği Nomanoğlu Camii İmam-Hatibi Orhan Durmaz, hayırseverlerin desteğiyle camiye iki adet klimayı taktı.

KÜÇÜK ZEYNEP’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Camide bayanlar bölümüne klimanın takılmasından büyük mutluluk duyan Zeynep Yazıcı, Müftülüğe yazdığı ikinci elektronuk posta ile teşekkür etti. Yazıcı, şu ifadelere yer verdi: "Sevgili Müftü Amca, ben tüm arkadaşlar adına bunu yazıyorum. Size eğitim gördüğümüz ve namaz kılınan yer hakkında bilgi vermiştim. Arkadaşlara klima talep edeceğimi söyleyince bana ‘seni kimse dinlemez, boşuna isteme’ dediler. Ben de ‘hayır müftü amca bize değer verir isteğimi dikkate alır’ dedim. Beni mahçup etmediniz. Size, cami imamı Orhan Hocama ve çok sevdiğim Elif Hocama ve diğer katkısı olanlara teşekkür ederim. Bu arada söz verdiğim harçlığımdan yapacağım katkıyı unutmadım. Bu yıl camiye gitmeyi daha çok sevmeye başladım. Ellerinizden öperim."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.